Selectați pagina

Fostă învățătoare de la Lenau deschide prima grădiniță cu predare exclusiv în limba germană, din Dumbrăvița!

Fostă învățătoare de la Lenau deschide prima grădiniță cu predare exclusiv în limba germană, din Dumbrăvița!
Publicitate


La solicitarea părinților, Yoggi Kinderklub, primul afterschool înființat în Dumbrăvița, își diversifică paleta educațională cu deschiderea primei grădinițe cu predare exclusiv în limba germană, din localitate. Echipa de profesioniști coordonată de Riana Marițescu, fostă învățătoare la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timișoara, așteaptă la Yoggi Kindergarten înscrierea copiilor începând cu vârsta de 3 ani.

„La Yoggi Kindergarten sunteți invitați să descoperiți cel mai bun mod de a combina dezvoltarea cognitivă, fizică și emoțională de care pot beneficia copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, printr-o gamă unică de programe personalizate. Ooferim o atenție deosebită în organizarea activităților pentru a le oferi copiilor experiențe noi, ținând seama de ritmul propriu de dezvoltare, de nevoile lor afective și de activitatea fundamentala, jocul” – susține Riana Marițescu, profesor în învățământul primar și psiholog,

Locația de pe strada Soarelui din comună permite derularea acivităților conform vârstei, ferită de aglomerația zonei centrale. Cei de la Yoggi au amenajat în curtea exterioră un loc de joacă, bucătărie de vară, o mini-grădină pentru plantat, dar și un banc de lucru pentru diverse îndeletniciri. În spațiul din interior copiii se pot bucura de o sală pentru sport, bucătărie și spațiu de recreere. Activitățile se derulează exclusiv în limba germană, după curriculumul aprobat de Ministerul Educației

Spațiul special amenajat, personalul calificat, numărul redus de copii într-o grupă, dar și flexibilitatea pentru a oferi un pachet educațional personalizat în funcție de programul părinților, sunt atuurile grădiniței. Echipa asigură și cursuri de logopedie, iar copiii beneficiză de asistență medicală săptămânală. Pe lângă serbări, periodic se organizează vizite tematice extracurriculare, în diverse locuri din jurul Dumbrăviței, cum ar fi excursi în natură, vizionarea de spectacole de teatru sau vizitarea unor muzee. Yoggi Kindergarten are o colaborare excelentă cu Centrul Cultural German Timisoara (Deutsches Kulturzentrum Temeswar) dar și cu Institutul Francez de la Timișoara (Institut Français Timișoara) cu care delureaza periodic diferite programe și evenimente culturale.

Fiecare grupă lucrează sub îndrumarea unei educatoare cu experiență în domeniul pedagogic și a unui supraveghetor. În desfășurarea activităților folosim tehnici interactive și moderne de predare” – mai spune Riana Marițescu, cea care conduce de peste 10 ani cea mai apreciată entitate privată de învățământ privat din comună.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Yoggi Kindergarten, puteți accesa pagina de facebook Yoggi Kinderklub, le puteți scrie pe adresa de email: yoggiclub@gmail.com sau puteți suna la numărul de telefon 0720 729 451.

(P)


Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...