Selectați pagina

FOTO: A fost lansat noul număr al revistei „Împreună”, finanțat din Agenda Culturală – Dumbrăvița 2022

FOTO: A fost lansat noul număr al revistei „Împreună”, finanțat din Agenda Culturală – Dumbrăvița 2022
Publicitate

La mijlocul săptămânii a fost lansat încă un număr „Împreună”, revista școlară editată în cadrul proiectului educațional „Cercul de jurnalism școlar Împreună”, cu sprijinul financiar de la Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița.
La evenimentul găzduit de Sala de Mese a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița – pigmentat de momente muzicale și artistice – au participat zeci de elevi de la diferite clase, inclusiv de la secția maghiară. Desigur, nu au lipsit nici profesorii, cei care au fost premiați împreună cu elevii redactori de către prof. psih. Corneliu Dragomir, coordonatorul proiectului și de prof. preot Adrian Nicola, directorul instituției de învățământ. Au primit diplome elevii: Luis Baciu, Raul Baciu, Darius Nicoară, Taisia Ciobănescu, Lucas Istrate, Larisa Roșu, Vanessa Raluca Pitters, Raul Cristian Csősz, Orațio Gabriel Simion, Andreea Cicany, Dragoș Țucuină, Antonio Tărăban, Patrick Magdău, Silviu Oprean. Pe lângă profesorii de la de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Paul Popescu Neveanu” Timisoara au primit diplome și cei din Dumbrăvița: Adrian Nicola, Miruna Popi, Ildikó Dénes, Edit Török, Minodora Farc, Crina Berbentea, Ramona Iosub, Zenobia Albici.

Revista „Împrună” se poate răsfoi și online la adresa http://impreuna.yolasite.com/istoricul-revistei.php

În cadrul evenimentului directoarea adjunctă Miruna Popi a prezentat elevilor și noul site https://www.scoaladumbravitatm.ro/

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...