Selectați pagina

FOTO: AHCS Cîtu Timișoara aproape de afilierea la CSC – Jumătate dintre jucătoare sunt din Dumbrăvița!

FOTO: AHCS Cîtu Timișoara aproape de afilierea la CSC – Jumătate dintre jucătoare sunt din Dumbrăvița!
Publicitate

Chiar dacă Asociația Handbal Club Sportiv Cîtu este înregistrată în Timișoara, cele patru echipe de juniori își desfășoară activitatea în Sală Polivalentă din Dumbrăvița, iar aproximativ jumătate dintre copii provin chiar din comună.

În aceste zile, cea mai mare grupă, cea de juniori 2 feminin se află la prima competiție după o pauză îndelungată.

Din fericire AHCS Cîtu, deocamdată, și-a permis deplasarea extrem de costisitoare la Făgăraș, însă nu toate echipele au găsit bani pentru acest lucru, având în vedere că pe lângă cazare, masă, transport, baremurile de arbitraj, chiria sălii, acum și testările trebuie plătite! În momentul de față părinții micilor handbaliști acoperă o mare parte din cheltuială, însă cei din Consiliu Local Dumbrăvița și Primăria Dumbrăvița și-au arătat deja interesul ca pe viitor sportul pe semicerc să beneficieze de un sprijin mai accentuat!

Pe lângă AHCS Cîtu Timișoara, la turneul de Juniori 2 Seria F, găzduit de CSM Făgăraș vor participa alte 4 echipe: LPS Banatul Timișoara, ACS Băile Herculane, ACS Traian Lalescu Hunedoara și ACS Sporting Ghimbav.

„Obiectivul  nostru îi să ajungem în ligile superioare. Desigur, treptat, de la junioare 1, divizie și Liga Națională! Mi-aș dori să ajungem la nivel național cu această echipă” – ne-a declarat Mirela Cîtu, antrenoare echipei, cea care a adăugat: „Am avut o discuție cu domnul primar, din vară vom colabora cu CSC Dumbrăvița. Mulțumesc pe această cale domnului primar și Primăriei Dumbrăvița pentru susținerea pe care o acordă în continuare”.

„Deocamdată lucrăm cu aproximativ 50 de copii, iar jumătate dintre ei sunt din Dumbrăvița. Mi-aș dori să vină cât mai mulți pentru că ușa noastră este deschisă. Facem selecții pentru copii născuți în anul 2008, 2009, 2010 și 2011. Îi așteptăm marți și joi de la ora 17, la grupele de începători. Grupele de avansați se antrenează luni, miercuri și vineri de la 17 și 18:30″ – a mai declarat Mirela Cîtu.

Părinții și copii sunt rugați să se prezinte la antrenamente sau să sune la numerele de telefon 0740638289 sau 0743411482.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...