Selectați pagina

FOTO: Rezultate bune pentru ACS & CSC Dumbrăvița – Weekend plin cu tenis de masă

FOTO: Rezultate bune pentru ACS & CSC Dumbrăvița – Weekend plin cu tenis de masă
Publicitate

Cele două secții de tenis de masă – ACS și CSC – din Dumbrăvița au obținut rezultate foarte bune în weekendul extrem de plin. Echipa de senioare (Andreea Zanfir, Mihaela Ilie, Angelica Toma și Réka Bezeg) au obținut calificarea în semifinale după returul Campionatului Național Romstal – Superliga, orginazată în Odorheiu Secuiesc.

Orașul Moinești a găzduit meciurile din cadrul diviziei A și B feminin. Din păcate ACS Dumbrăvița nu a putut alinia cea mai bună formulă posibilă, astfel că echipa se va întoarce în liga a treia, în schimb CSC Dumbrăvița a obținut dreptul să atace promovarea în Divizia A!

Mult mai bine au evoluat cele două echipe masculine din Divizia B. ACS și CSC Dumbrăvița s-au calificat împreună pentru playoff-ul organizat în mijlocul lunii aprilie!

Având în vedere condițiile date… sunt mulțumită de rezultate. Am atins obiectivul în Superligă, dar și la băieți în Divizia B. Sperăm ca în viitor să ajungem și cu ei în prima ligă! – ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar la finalul întrecerilor.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...