Selectați pagina

FOTO: S-a mai ridicat o „epavă pe patru roți” din Dumbrăvița – Ce amendă riscă proprietarul

FOTO: S-a mai ridicat o „epavă pe patru roți” din Dumbrăvița – Ce amendă riscă proprietarul
Publicitate

În această dimineață, Primăria Dumbrăvița, în colaborare cu Drumuri Municipale S.A. din Timișoara (SDM) a mai ridicat un autoturism lăsat de izbeliște de către proprietar, de data asta pe strada Haga, colț cu Sofia.

Așa cum s-a procedat și în celelalte cazuri, autovehicul va fi depozitat într-o curte păzită, iar dacă nu se va prezenta nimeni să-l ridice în termen de 10 zile, atunci va intra în proprietatea primăriei, iar mai apoi urmează să fie scos la licitație sau să fie casat.

Conform Poliției Locale Dumbrăvița, proprietarul poate redobândi bunul doar dacă plătește amenda de 2000 de lei pentru abandonarea mașinii pe domeniul public, dacă dovedește că are asigurare și ITP valabil, de asemnea să plătească și taxele și impozitele aferente. Totodată proprietarului autovehiculului FIAT Punto este obligat să achite și 500 de lei pentru ridicarea și transportul „epavei”.

Cei care doresc să semnaleze prezența altor vehicule abandonate pe domeniul public, sunt rugați să o facă printr-o sesizare pe http://politialocaladumbravita.ro/sesizari/, la secțiunea circulație!

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...