Selectați pagina

FOTO+VIDEO: CSC Dumbrăvița primește vizita echipei Unirea Slobozia – Ce a declarat antrenorul Cosmin Stan

FOTO+VIDEO: CSC Dumbrăvița primește vizita echipei Unirea Slobozia – Ce a declarat antrenorul Cosmin Stan
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița revine pe teren propriu, cu prilejul partidei cu AFC Unirea 04 Slobozia. Meciul va avea loc mâine, de la ora 11, pe stadionul „Ștefan Dobay”.

După două înfrângeri consecutive, alb-verzii speră să acumuleze din nou puncte, mai ales că problemele de lot încep să se împuțineze. Vestea bună din această săptămână e revenirea la antrenamente a atacantului Dragan Paulevici, absent în ultimele două luni din cauza unei accidentări, el urmând să facă parte din lotul echipei la jocul de mâine. În plus, revin în urma suspendărilor Răzvan Ghinescu și Toma Bodri. Singura absență rămâne cea a fundașului Tudor Moțiu, la care recuperarea va mai dura aproximativ o lună.

Astăzi a avut loc conferința de presă premergătoare etapei a VI-a, în locația deja obișnuită, localul The Scotland Yard – Gastropub.

Continuăm seria meciurilor cu echipe care și-au adeclarat clar intențiile de promovare la începutul sezonului. E al patrulea meci consecutiv cu echipe de acest gen. Chiar dacă nu am ieșit foarte bine din meciurile trecute, cred că putem mâine să facem un meci bun și să câștigăm. Totul depinde de cum am trecut peste aceste două înfrângeri consecutive. Chiar dacă la Buzău am făcut un meci mai slab, consider în continuare că suntem pe un drum ascendent, având în vedere și adversarii pe care i-am avut în ultimul timp. Vom vedea mâine dacă putem să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga. Mâine avem nevoie de victorie. E bun orice punct, dar cred că mâine e cazul să câștigăm, pentru a ne descătușa cu totul și pentru a aborda meciurile viitoare, în care avem adversari ceva mai acesibili prin prisma clasamentului” – a declarat antrenorul principal Cosmin Stan, apoi a adăugat „Întâlnim o echipă cu jucători cu experiență. Au în componență și câțiva jucători care au jucat în partea de vest a țării. Mă refer la portarii Contra și Păduraru, la mijlocașul central Coadă, la atacantul Denis Golda și chiar la Ciprian Rus, care a jucat mulți ani la UTA. Slobozia are un antrenor valoros, Costel Enache, care a antrenat mulți ani în prima ligă. Din punctul meu de vedere, un antrenor foarte serios. Cu atât mai mult, ne motivează să facem mâine un meci bun și să câștigăm”.

Meciul CSC Dumbrăviţa – AFC Unirea 04 Slobozia va fi condus la centru de Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), ajutat la cele două tușe de asistenții Alexandru Milhăilă (Râmnicu Vâlcea) și Ovidiu Timar (Oradea). Comisia Centrala a Arbitrilor din cadrul Federației Române de Fotbal l-a delegat ca arbitru de rezervă pe Raul Sebastian Bădărău (Hundepoara), în timp ce meciul va fi observat de către Dan Jiga (Bistriţa) și Viorel Lolea (Reşiţa).

„Mâine ne așteaptă un meci greu. Cei de la Slobozia au același obiectiv ca în sezonul trecut, când au reușit calificarea în play-off. Au jucători cu experiență la nivelul Ligii a II-a. Din ce am înțeles, va și ploua toată seara, astfel că ne așteaptă un meci de luptă. Nu știu dacă ne va avantaja un teren mai rău în meciul de mâine. Și ei vor juca pe același teren. Trebuie să ne luptăm de la egal la egal cu ei. Slobozia e o echipă bună, anul trecut a făcut o figură frumoasă, dar noi avem nevoie de puncte. „Mă simt foarte bine la Dumbrăvița. M-am acomodat foarte repede aici, grupul e foarte bun, m-au primit foarte bine. Mă bucur că am debutat în meciul de la Buzău, deși ar fi fost mult mai bine dacă ne întorceam cu puncte de acolo. Am început să-i cunosc și mai bine pe băieți și e totul ok. Am venit aici pentru că auzisem că sunt condiții bune la Dumbrăvița și, într-adevăr, pentru Liga a II-a sunt condiții foarte bune. Avem refacere după antrenament, un teren bun de joc, nu sunt probleme salariale. Toate acestea m-au determinat să vin aici și să joc. E o șansă pentru mine să mă impun în Liga a II-a, pentru că dacă nu veneam aici probabil ieșeam un pic din circuit. Am venit să joc, să mă pun din nou pe picioare” – ne-a mărturisit Vlad Gîsă (24 de ani).

„Mâine vom avea un meci greu, dar am încredere în băieți că vom reuși o prestație bună. Adversarul e unul puternic, dar asta ne va motiva suplimentar pentru a lupta. Sunt convins că vom lua punct sau chiar toate cele trei puncte. La Buzău, pe final de joc, aveam așteptări să marcăm sau cel puțin să ajungem mai mult la poarta adversă. Din păcate, atât s-a putut… Din punct de vedere fizic, mă simt destul de bine. Mai am încă puțin de recuperat, încă nu sunt 100%. Dar îmi voi reveni, încetul cu încetul, la forma pe care o aveam înainte și sper că va fi totul bine” – a declarat Alexandru Tismonar (20 de ani).

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...