Selectați pagina

GALERIE FOTO: Comenzi pentru PAȘTE și Expoziție cu Vânzare, la Cofetăria TRANDAFIRUL din Dumbrăvița!

GALERIE FOTO: Comenzi pentru PAȘTE și Expoziție cu Vânzare, la Cofetăria TRANDAFIRUL din Dumbrăvița!
Publicitate

Cea mai nouă cofetărie din Dumbrăvița a început să preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale, iar pentru perioada 30 aprilie – 1 mai 2021 TRANDAFIRUL anunță o Expoziție cu Vânzare. Pe lângă torturile, prăjiturile și fursecurile consacrate, cofetarii pregătesc și produse specifice de paște, precum pasca sau nelipsiții cozonaci.

Cofetăria se găsește pe strada Kós Károly, nr. 16, vizavi de Primăria Dumbrăvița (fostul magazin alimentar „Davidoff”) și este deschisă de luni-vineri între orele 7:30–20 și sâmbătă-duminică, între orele 9–21.

PROGRAM DE SĂRBĂTORI
Vineri, 30 aprilie 2021 cofetăria va fi deschisă în intervalul 7:30-18, iar ziua următoare, sâmbătă, pe 1 mai 2021 între 8 și 17. Duminica și luni (2-3 mai 2021) cofetăria va fi închisă.

Cofetăria Trandafirul are o istorie îndelungată, ce datează din anul 1899, când maestrul Géza Virágh, școlit la celebra Gerbeaud Budapesta, împreună cu doi frați (Béla și József), au deschis la Timișoara un atelier meșteșugăresc pentru produse dulci, sub numele de „Virágh Cukrászda” (Cofetăria Viragh), locul în care a fost reinventată cea mai veche prăjitură din 1653, care poartă numele de „Linzer”.

Detalii găsiți pe http://www.cofetariatrandafirul.ro/

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...