Selectați pagina

Glittero, un brand 100% românesc cu o paletă largă de produse gândite, create și proiectate în România

Glittero, un brand 100% românesc cu o paletă largă de produse gândite, create și proiectate în România
Publicitate

Anca Momeiu – astăzi fondatoarea brandului românesc Glittero, și-a găsit inspirația in timpul cursurilor Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, la Timisoara, in 2015.

Pasionată de arta înfrumusețării dar și de afaceri, deopotrivă, și-a propus să creeze pentru piața profesioniștilor din industria înfrumusețării, o gamă largă de produse menite să aducă rezultate revoluționare, dar care sa și scurteze durata de lucru a utilizatorilor.

Gandul cu care am pornit la drum îl am și acum in minte in fiecare zi. Sunt câteva rânduri scrise de Steve Jobs, fondator Apple Inc: Singura modalitate prin care vei realiza lucruri minunate este sa iubesti ceea ce faci! Daca nu ai gasit acel lucru, continua sa cauti, nu renunta, urmeaza-ti inima si intuitia!Cumva, ele stiu deja ceea ce tu vrei sa devii cu adevarat, restul sunt doar detalii!

Pentru ca fac parte și eu dintre profesioniștii din industria înfrumusețării, am creat produse care sa ma ajute pe mine, in primul rând. Știam exact ce le lipseste produselor cu care lucram atunci. Astfel, cu ambiție și perseverență, împreuna cu prietena mea de suflet, profesionistul Coralia Decsi, am creat brand-ul Glittero, un brand 100% românesc cu o paletă larga de produse gândite, create, proiectate in România

Astazi,ne mandrim cu un portofoliu de 3000 produse, 10 angajati, peste 50 de colaboratori, scoala de fomare profesionala si primul shop Glittero deschis intr-un mall din Timisoara!

Pot spune cu mandrie ca am o echipa bine formata, un principiu foarte important in managementul afacerilor. Oamenii cu care lucrez sunt bine pregatiti, se specializeaza constant si au ocazia sa evolueze in cadrul companiei noastre. Pentru mine, un mic vis, inceput  in amfiteatrele facultatii, a devenit realitate, tocmai pentru ca am utilizat cunostintele dobandite.

Iar in ceea ce va priveste, fie ca veti administra o afacere, veti oferi servicii de management in cadrul unei mari companii, sau veti gandi propriul vostru concept, va recomand sa va cautati inspiratia, sa gasiti domenii despre care va place sa vorbiti – pentru ca nu se stie cand veti ajunge in postura mea, de a va spune pe scurt povestea, la scena deschisa. Momeiu AncaGlittero Founder

P

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...