Selectați pagina

În această dimineață începe RALLY-KART DUMBRĂVIȚA – Declarații Marius Giurisici!

În această dimineață începe RALLY-KART DUMBRĂVIȚA – Declarații Marius Giurisici!
Publicitate

Sâmbătă, în data de 10 iulie, începând cu ora 10.01, în comuna Dumbrăvița, în zona Sălii Polivalente va avea loc etapa a II-a din Campionatul de Automobilism & Karting Timiș 2021, sub denumirea “RALLY-KART DUMBRĂVIȚA 2021” în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ și a Comisiei de Automobilism și Karting Timiș. Concursul va consta din trei secțiuni: circuit viteza, drift, eco kart (electric), toate cu cate 2 manșe de concurs, în clasament contează manșa cea mai bună.

Dumbrăvița își menține statutul de prima localitate rurală din țară care se aliniază noilor principii FIA de promovare a vehiculelor electrice, prin organizarea în cadrul CSC Dumbrăvița a unei secțiuni de ecokarting, cu 10 sportivi la ora actuala, copii cu vârsta între 6-15 ani, care de asemenea vor participa la acest concurs împreuna cu piloții auto de la acest club. La eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, și pot participa și automobile neînmatriculate, cu maximum 3 piloți pe o mașina. Multi piloți de renume timișeni și nu numai și-au anunțat participarea. După terminarea concursului se va organiza timp de 30 minute un promo de eco karting gratuit pentru micuții copilași spectatori din Dumbrăvița – a declarat organizatorul competiției, președintele Comisiei de Automobilism și Karting Timiș, Dipl. Ing. Ladislau Giurisici.

Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor masurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19.

Componența echipei auto: Marius Giurisici, Csaba Kovács, Róbert Réti.

Componența echipa Kart: Adrian Negrescu, Alexandru Lung, Ovidiu Lung.

„Suntem fericiți să revenim pe teren propriu, în comuna în care a devenit deja tradiție sportul cu motor. Va fi o etapă foarte dificila pentru echipa noastră, deoarece este un traseu nou, într-o locatie diferita de anii trecuți. Acest nou traseu tehnic va da șanse tuturor piloților înscrisi la locul 1. Echipa a schimbat strategia pentru aceasta etapă și încearcă obținerea locului 1 prin „localnicii” Csaba Kovács și Róbert Réti, astfel că așteptăm locuitorii comunei să ne susțină!” ne-a declarat căpitanul Marius Giurisici, cel care a câștigat ultimele trei ediții dumbrăvițene.


Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...