Selectați pagina

În atenția șoferilor: Lucrări pe autostrada A1, Lugoj-Timișoara

În atenția șoferilor: Lucrări pe autostrada A1, Lugoj-Timișoara
Publicitate

În aceste zile au loc lucrări de întreținere pe autostrada A1, în dreptul nodului rutier Remetea Mare. Deși inițial a fost anunțată posibila închidere temporară a acestui nod rutier, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că lucrările se vor desfășura fără ca accesul în nodul rutier să fie restricționat. Există restricții de circulație în zonă, traficul fiind deviat de pe o cale pe alta.

Lucrările de întreținere pe acest tronson de autostradă au început la 1 iulie. Au loc lucrări de reparații timp de maximum două luni. Au avut loc deja lucrări la nodul rutier Topolovățu Mare, sensul de mers Lugoj-Timișoara, iar acum acestea de desfășoară în zona nodului de la Remetea. Șoferilor li se cere să adapteze viteza în zonele în care au loc lucrări, unde se circulă cu restricții, traficul este deviat de pe o cale pe alta.

„Lucrările la autostrada A1, efectuate de Tirrena Scavi, pe kilometrul 488+400 – km 494+040, sensul Lugoj – Timișoara, se desfășoară, în această perioadă, în zona nodului rutier Remetea Mare. Antreprenorul a anunțat că accesul în nod NU va fi restricționat. Adaptați viteza în zonele de lucrări!”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...