Selectați pagina

Încleștarea anului pe „Ștefan Dobay”, Dumbrăvița primește vizita Stelei

Încleștarea anului pe „Ștefan Dobay”, Dumbrăvița primește vizita Stelei
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița se pregătește de un nou meci important, pe propriul teren, de această dată în compania celor de la CSA Steaua București. Meciul e programat sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 12-a a Ligii a II-a, și va fi transmis pe platforma FRF.TV.

Înaintea acestui joc, antrenorul Cosmin Stan, a analizat adversarul de sâmbătă:

„Nu cred că e un meci diferit față de celelalte. Poate doar prin prisma brandului Steaua, care probabil va face ca publicul să fie mai numeros decât de obicei. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut contra lor, cred că a fost mai multă lume și decât la turul barajului cu Reșița. Stadionul a fost arhiplin, lumea stătea și pe jos. Sperăm să fie și de această dată o asistență numeroasă. E greu să fie la fel de multă lume, pentru că între timp s-au mai restrâns locurile, de la gard nu se mai vede din toate unghiurile. Dar sper să se apropie de numărul de spectatori de atunci. Cred că sunt toate ingredientele ca lumea să vină la stadion, dacă ținem cont și de poziția noastră din clasament și de jocurile bune pe care le-am făcut în acest sezon. CSA Steaua e o echipă super-ofensivă, a marcat foarte multe goluri, e o echipă destul de diferită însă față de cea din sezonul trecut. Ei au avut probleme în apărare în acest sezon, dar, paradoxal, la meciul de aseară cu Rapid, din Cupa României, nu au fost foarte lucizi în atac dar s-au apărat foarte bine. Rapidul aproape că nu a avut nicio ocazie tot meciul”.

Cosmin Stan a vorbit pentru cscdumbravita.ro și despre reacția pe care jucătorii au avut-o în această săptămână, în urma înfrângerii la limită de la Cisnădie, 0-1 cu CSC Șelimbăr:

„Imediat după meciul cu Șelimbăr am văzut la jucători părere de rău, încrâncenare… Cred că acel meci ne-a întărit și mai mult. A fost un joc pe care l-am pierdut nemeritat, după modul în care s-au desfășurat ostilitățile. Cred că ne-am dat seama de șansa pe care am avut-o și de faptul că am trecut pe lângă ea. Sper ca acest lucru să se vadă la meciul de sâmbătă, nu mai vrem să facem niciun pas greșit. Sincer, aș prefera ca de data aceasta să jucăm prost dar să câștigăm, să nu se repete de două ori același scenariu. I-am văzut pe băieți foarte bine la antrenamente în această săptămână, spre deosebire de săptămâna trecută, când am și declarat că nu mi-a plăcut modul în care s-au pregătit. Meciurile care vor urma, toate cu adversari buni și foarte buni, ne vor arăta dacă suntem sau nu pregătiți să ne luptăm pentru play-off. La ceea ce am văzut eu în ultima lună, suntem de play-off! Exceptând săptămâna trecută de antrenamente, jocurile și pregătirile îmi arată că acolo e locul nostru, și spun asta văzând și alte echipe și multe alte meciuri din Liga a II-a”.

Vestea bună dinaintea acestui meci e că, după multă vreme, toți componenții lotului sunt apți de joc:

„Toată lumea se antrenează, nu avem pe nimeni accidentat. Deci, toți jucătorii sunt apți și dornici să facă un meci mare sâmbătă. Chiar le spuneam la primul antrenament din această săptămână, să facem un meci de povestit la nepoți!”

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...