Selectați pagina

Inizio Furniture și-a deschis porțile noului showroom de mobilă la comandă, în Timișoara

Publicitate

Inizio Furniture și-a deschis porțile noului showroom de mobilă la comandă, în Timișoara

𝗜𝗻𝗶𝘇𝗶𝗼 𝗙𝘂𝗿𝗻𝗶𝘁𝘂𝗿𝗲, una dintre cele mai apreciate companii de mobilier la comandă din vestul țării și-a deschis un nou showroom pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181 din Timișoara. De acum, clienții vor avea posibilitatea de a descoperi cele mai creative idei de amenajări interioare, indiferent dacă vor să-și mobileze apartamentul sau casa cu o bucătărie ultramodernă, un living primitor pentru oaspeți, camera copilului sau un doar dormitor comfortabil.

Specialiștii vă pot oferii sfături despre cele mai noi materiale și tehnologii folosite în realizarea mobilierului mult visat.

Având o fabrică proprie, dotată cu cele mai noi utilaje din domeniu, Inizio Furniture are un termen de livrare de 60 de zile , astfel că nu trebuie să așteptați mult de la idee până la inaugurare. Portofoliul bogat din care nu lipsesc apartamente, complexuri sportive, clinici medicale sau chiar hoteluri din țară și din străinătate, este garanția calității desăvărșite.

𝗜𝗻𝗶𝘇𝗶𝗼 𝗙𝘂𝗿𝗻𝗶𝘁𝘂𝗿𝗲 vă așteptă de luni până vineri, între orele 10-18, în noul showroom de pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181, Timișoara. Detalii la numărul de telefon 0728 959 941, pe e-mail office@inizio-furniture.ro sau pe site-ul companiei https://www.inizio-furniture.ro/

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...