Selectați pagina

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE: Inspectorul școlar general Marin Popescu, despre schimbarea directorului Adrian Nicola

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE: Inspectorul școlar general Marin Popescu, despre schimbarea directorului Adrian Nicola
Publicitate

În această dimineață, inspectorul școlar general Marin Popescu a dorit să aducă lămuriri privitoare la schimbarea din funcție a directorului Adrian Nicola, anunțată în cursul zilei de ieri. Astfel, a avut loc o întâlnire în biroul primarului comunei Dumbrăvița, Horia Grigore Bugarin, la care au luat parte și directorul adjunct al Școlii Gimnaziale, Ildiko Deneș și președintele Comitetului de Părinți, Elena Neamțu.

„Primăria comunei Dumbrăvița, prin primarul Horia Bugarin, susține menținerea în funcția de director a Școlii Gimnaziale Dumbrăvița, până la organizarea concursului, a domnului Adrian Nicola. Administrația consideră că este necesară revizuirea deciziei de înlocuire a directorului și menținerea acestuia ca director interimar. O decizie luată în acest moment, de schimbare a directorului pentru următoarele 5 luni, perturbă procesul de învățământ într-un mod greu de gestionat și ar crea probleme în plus, pe lângă cele existente deja, create de pandemie”, se arată într-o postare publicată pe o rețea socială de către Primăria Dumbrăvița.

În urma discuțiilor, s-a ajuns la concluzia că situația directorului Adrian Nicola se va reanaliza la nivelul inspectoratului școlar, unde va fi convocat și consiliul de administrație.

Mai multe detalii, în declarația oferită în exclusivitate pentru dumbrăvițatv.ro

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...