Selectați pagina

Juniorii Dumbrăviței participă la unul din cele mai puternice turnee de fotbal

Juniorii Dumbrăviței participă la unul din cele mai puternice turnee de fotbal
Publicitate

Grupa de juniori născuți 2010 a clubului CSC Dumbrăvița, pregătiți de Adrian Ștefan, participă la Ravenna Top Cup, un turneu internațional de mare anvergură. Întrecerea categoriei U14 se va desfășura în perioada 6-10 septembrie la Ravenna, localitate situată aproape de coasta Mării Adriatice, și reunește 90 de echipe din 11 țări, printre care și unele nume uriașe ale fotbalului european.

Atletico Madrid, Juventus Torino sau Ajax Amsterdam sunt printre cluburile participante la ediția din acest an la Ravenna Top Cup. CSC Dumbrăvița, unica formație românească prezentă în competiție, a fost repartizată în Grupa P, unde va avea doar adversare din Italia: AS Roma, SSC Bari, Ravenna FC, SC Recale și Ospedaletti Calcio.

CSC Dumbrăvița are următorul program în grupe:

Miercuri 06 Septembrie, ora 17:30 – SC RECOLI – DUMBRAVITA

Joi 07 Septembrie, ora 09:00 – AS ROMA – DUMBRAVITA

Vineri 08 Septembrie, ora 8:55 DUMBRAVITA – BARI

Vineri 08 Septembrie, ora 12:15 DUMBRAVITA – OSPEDALETI CALCIO

Sâmbătă 06 Septembrie, ora 12:15 DUMBRAVITA -FC RAVENNA

În total, 90 de echipe se vor duela la categoria U14 a Ravenna Top Cup. Acestea provin din 11 țări: Italia, Spania, Slovenia, Croația, San Marino, Japonia, Olanda, Serbia, Grecia, Ungaria și România.

Participarea echipei conduse de Adrian Ștefan la Ravenna Top Cup a fost posibilă cu implicarea generoasă a părinților și cu sprijinul Clubului Sportiv Comunal Dumbrăvița, care asigură transportul.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...