Selectați pagina

La invitația USAMVB, Ovidiu Lipan Țăndărică a revenit la Timișoara | VIDEO: Cum a fost primit la Aeroportul „Traian Vuia”

Publicitate

Așa cum am anunțat deja, Timișoara va avea parte săptămâna aceasta de un oaspete de seamă! Marele artist român, Ovidiu Lipan Țăndărică a revit joi în orașul în care a trăit în perioada 1974-1977, la aeroport fiind întâmpinat de rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu, de conducerea Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara, dar și de studenții universității, cei care au organizat un flash mob inedit împreună cu membrii echipei SCM USAMVB Timișoara. De altfel, căpitanul echipei de rugby a dăruit toboșarului trupei Phoenix o minge semnată de componenții echipei care a câștigat Cupa României pe stadionul Arcul de Triumf din București.

La invitația USAMVB, Ovidiu Lipan Țăndărică va avea mai multe întâlniri cu cei din administrația locală, dar și cu ÎPS Ioan, Mitropolitul Banantului. 

Iată ce a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică și rectorul Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu, la conferința de presă organizată în Salonul Oficial din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara:

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...