Selectați pagina

Mâine se joacă Ripensia-Dumbrăvița pe Dan Pălinișanu! Începe cristalizarea primului 11

Mâine se joacă Ripensia-Dumbrăvița pe Dan Pălinișanu! Începe cristalizarea primului 11
Publicitate

CSC Dumbrăvița a început cea de-a patra săptămână de pregătiri pentru Liga a II-a. Și în acest ciclu, alb-verzii au programate două meciuri de verificare, în care antrenorul Cosmin Stan își propune să cristalizeze primul 11, nu doar pentru prima etapă, ci pentru partea de început a campionatului – se arată în postarea făcută de pe cscdumbravita.ro.

Mâine, de la ora 10.00, trupa de lângă Pădurea Verde va întâlni o viitoare colegă de competiție, SC FC Ripensia UVT Timișoara. Partida va avea loc la Timișoara, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, unde accesul spectatorilor nu va fi permis în tribune din rațiuni de securitate. Mai apoi, sâmbătă, tot de la ora 10.00, alb-verzii vor întâlni, în deplasare, formația de Liga a III-a CS Avântul Periam.

„La ultimele trei amicale pe care le mai avem de jucat urmărim cristalizarea primului 11 pentru începutul de campionat. În mare măsură, pot să spun că știu de pe acum cum va arăta echipa noastră în prima etapă. Totuși, mai sunt trei meciuri amicale, zece zile de pregătire. Vreau ca jucătorii pe care îi vom alinia în meciul de la Târgu Jiu să îmi confirme că nu m-am înșelat și că merită să joace în primul 11”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

La meciul de mâine, sunt șanse mici să joace atacantul David Popa, accidentat la finalul săptămânii trecute. El face deocamdată alergări ușoare și se speră în revenirea lui la jocul de sâmbătă, de la Periam. Lipsește și mai vechiul accidentat, Dragan Paulevici. Din păcate, în cazul lui vorbim despre o accidentare de lungă durată, având o problemă la ligamentul colateral intern. Dacă recuperarea lui va decurge bine, dumbrăvițenii se pot baza pe el începând cu octombrie.

În ceea ce privește lotul de jucători, la antrenamente nu mai participă suedezul Oliver Bryneus, pentru că părțile nu s-au înțeles din punct de vedere financiar. În schimb, Cosmin Stan îl va ține însă sub observație și în această săptămână pe tânărul Denis Curea., un tânăr de 18 ani, sosit de la FCV Farul Constanța.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...