Selectați pagina

Mărțișor plantabil pentru doamnele din Sânnicolau Mare

Mărțișor plantabil pentru doamnele din Sânnicolau Mare
Publicitate

În perioada 1- 8 martie, în locul tradiționalelor flori, Primăria Sânnicolau Mare dăruiește doamnelor și domnișoarelor un plic cu semințe de flori care pot fi cultivate în grădină sau în ghiveci. Pentru a respecta distanțarea socială, micul cadou simbolic este transmis în cutia poștală și conține o felicitare, un mărțișor și un plic cu semințe de flori – se arată în comunicatul transmis redacției DumbravitaTV.ro.

„La Sânnicolau nu a trecut vreun an fără să marcăm începutul primăverii, în special printr-un gest de apreciere față de doamne și domnișoare. Ne-am adaptat la condițiile pandemice și suntem bucuroși că am găsit o soluție ecologică care încurajează familiile să își îndrepte atenția asupra unei activități atât de plăcute cum este sădirea și îngrijirea unei plante. Comunitatea noastră este adepta vorbei – fă rai din ce ai, suntem afectați că nu putem să ne reunim în jurul momentelor tradiționale pentru oraș dar ne adaptăm și mergem mai departe” a spus Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

În pregătirea mărțișoarelor s-au implicat voluntari care au respectat toate normele de igienă și care așteaptă cu interes poze cu florile crescute din semințele dăruite de 1 și 8 martie. 

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...