Selectați pagina

Mii de Dumbrăvițeni au petrecut la Rugă și la Festivalul Tocăniței

Mii de Dumbrăvițeni au petrecut la Rugă și la Festivalul Tocăniței
Publicitate

La sfârșitul săptămânii trecute, petrecerea organizată de Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița, cu ocazia Rugii și a Festivalului Tocăniței, a atras mii de localnici în centrul comunei. Duminică, în prima zi de Rugă, a urcat pe scenă îndrăgita Carmen Popovici Dumbravă, Toni Bagiu, Mariana Șușcă și Alex de la Orăștie, cel care a fost cel mai cerut pentru fotografii. Cu această ocazie, au fost prezentați și sportivii campioni din Dumbrăvița, în frunte cu selecționata U13 care a câștigat Cupa Satelor, echipa de tenis de masă promovată în Divizia A, dar și performerii de la CSC, cei care au obținut în premieră un loc în Liga2 de fotbal.

În ziua doua de Rusalii s-a organizat, după doi ani de pauză, Festivalul Tocăniței, unde dumbrăvițeanca Ramona Vița a încântat publicul. Concursul de gătit a fost câștigat de Dinu Paul, urmat de Ewald Lovasi și de echipa coordonată de Lăcrămioara Csiszer. Premiul special al juriului a mers spre Alina Sperlea, cea care a preparat o tocăniță de mistreț. Premiul pentru cel mai picant preparat s-a dus către Marius Bostan, iar diploma pentru Cea mai aspectuoasă farfurie a plecat spre echipa „Dani și Radu”! Echipele participante au oferit peste 2000 de porții de tocăniță celor prezenți.

Un succes deosebit au avut și standurile comercianților de la Natural Joy – home made icecream, Aprozar la tine acasa, Comoara cu Clătite, Atelierul de Mâncare, Makra Langoș, Rulota cu Delicii, West Popcorn, Bisanco , Happy Donuts, Restaurantul Genesa, Caffe Effect Yzu Aly, Kürtos Kalacs, Mini Fabrica de Gogoșele, Magnum Catering, Székely Kürtőskalács, La MarisQueria MM, La Ospăț.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...