Selectați pagina

Minivacanța de 1 DECEMBRIE – Aproape 1000 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Timiș

Minivacanța de 1 DECEMBRIE – Aproape 1000 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Timiș
Publicitate

Aproape 1000 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Timiș, în perioada minivacanţei de 1 Decembrie, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi drepturilor cetăţenilor. Polițiștii timișeni se vor afla la datorie, în serviciul comunităţii pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Poliţiștii rutieri vor acţiona pe principalele artere din județul Timiș, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor. IPJ Timis sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la manifestările publice ce se vor desfăşura în această perioadă să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

Dacă plecați de acasă,fiți prevăzători,nu uitați să vă lăsați bunurile asigurate, și mai ales să nu popularizați plecările de acasa pe rețelele de socializare, întrucat hoții sunt vigilenți, iar locuințele rămase nesupravegheate reprezintă direcția lor de acțiune” – spun reprezentanții IPJ Timiș.

Pentru o călătorie sigură în condiţiile scăderii temperaturilor şi apariţiei fenemenelor meteo specifice anotimpului rece, polițiștii recomandă conducătorilor de autovehicule să respecte cu maximă stricteţe regulile de circulaţie, să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere şi să respecte regulile de conduită preventivă.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...