Selectați pagina

Muzeul Național al Banatului caută cea mai frumoasă casă din Banat – Premii de 15 mii de lei

Muzeul Național al Banatului  caută cea mai frumoasă casă din Banat – Premii de 15 mii de lei
Publicitate

Muzeul Național al Banatului caută cea mai frumoasă casă din Banat, văzută printr-un obiectiv foto. Concursul de fotografie „Cea mai frumoasă casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. De la copii la oameni mari!

Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și titlul fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com – se arată în apelul făcut de organizatori.

Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

7 noiembrie e data în care vom anunța câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este de 31 octombrie 2022. Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB. Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 15.000 lei, și vor fi împărțite astfel: Locul I: 5.000 lei, Locul II: 4.000 lei, Locul III: 3.000 lei, Mențiuni: 3.000 lei – se mai arată în comunicatul remis DumbravitaTV.ro.

Fotografiile finaliste, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...