Selectați pagina

Nicoleta Husar: Unii jucători se antrenează pe masa din bucătărie – Ce spun cei de la Federația Română de Tenis de Masă

Nicoleta Husar: Unii jucători se antrenează pe masa din bucătărie – Ce spun cei de la Federația Română de Tenis de Masă
Publicitate

Tenisul de masă din Dumbrăvița este grav afectat din cauza pandemiei COVID-19. Nicoleta Husar, antrenoarea secției ne-a povestit în exclusivitate pentru DumbravitaTV.ro cât de mult contează lipsa antrenamentelor pentru sportivi: „Ne afectează destul de mult, nu doar din punct de vedere al condiției fizice. Dacă nu ai o masă, un robot sau un partener cu care să te antrenezi… nu ai cum rămâi în formă. Unii joacă pe masa din bucătărie, dar familia Moldovan de exemplu ne-a cerut o masă și se antrenează împreună, pentru că sunt mai mulți sportivi în familie”.

Clubul din Dumbrăvița – de patru ori campioană națională – deocamdată nu a primit nicio informare din partea Federației Române de Tenis de Masă, astfel că nu se știe când se vor putea relua campionatele, mai ales că în cazul juniorilor trebuie luat în considerare și programa școlară. Oricum, Adunarea Generală din 14 Aprilie a fost deja amânată.

Până acum, din cauza pandemiei, juniorii nu au putut participa la două competiții internaționale și trei naționale, iar seniorii nu au reluat etapele din Superligă, Divizia A și Divizia B.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...