Selectați pagina

Noi date COVID-19 de la DSP Timiș: Crește vertiginos rata de infectare, în Dumbrăvița

Noi date COVID-19 de la DSP Timiș: Crește vertiginos rata de infectare, în Dumbrăvița
Publicitate

       Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:
Numărul de persoane confirmate COVID-19 în ultimele 24 de ore: 117

1. BANLOC 1
2. BECICHERECU MIC 2
3. BUCOVĂŢ 1
4. CHEVEREŞU MARE 1
5. COMLOŞU MARE 1
6.DENTA 5
7. DUMBRĂVIŢA 2
8. GHILAD 1
9. GHIRODA 1
10. GIARMATA 2
11. GIROC 8
12. MAŞLOC 2
13. MOŞNIŢA NOUĂ 2
14. MUNICIPIUL LUGOJ 10
15. MUNICIPIUL TIMIŞOARA 63
16. ORAŞ DETA 4
17. ORAŞ FĂGET 1
18. ORAŞ GĂTAIA 1
19. ORAŞ JIMBOLIA 1
20. ORAŞ SÂNNICOLAU MARE 1
21. OTELEC 1
22. SĂCĂLAZ 1
23. SACOŞU TURCESC 2
24 ŞAG 1
25. SÂNANDREI 1
26.ŞANDRA 1

Număr de teste 2103 din care 882 teste rapide.
În această dimineață, numărul total de persoane internate (confirmate și suspecte) COVID-19: 154
Număr persoane internate la ATI (confirmate și suspecte) COVID-19: 29
Numărul de cadre medicale confirmate COVID-19 in ultimele 24 de ore: 0
Număr de decese în ultimele 24 de ore: 2
Număr total de decese: 1321

𝐌𝐚𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐠𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝟎𝟗.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐 𝐥𝐚 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢.

❗️Competitiile sportive isi pot desfasura activitatea in spatii deschise/inchise, cu participarea spectatorilor pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului, cu asigurarea unei distante de minimum 1 m intre persoane.
❗️Organizarea si desfasurarea in aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice si private sau a altor evenimente culturale, sunt permise numai cu participarea a cel mult 2500 de spectatori si cu purtarea mastii de protectie. Participarea este permisa doar pentru persoanele vaccinate, cu schema completa, persoanele care detin test negativ sau persoanele care se afla intr a 15 – a zi si a 180 – a zi ulterior trecerii prin boala. La depasirea unei incidente de 3/1000 de locuitori aceste activitati vor fi interzise.
❗️Sunt permise activitatile recreative si sportive desfasurate in aer liber, cu participarea a cel mult 30 de persoane care nu locuiesc impreuna. La depasirea unei incidente de 3/1000 de locuitori aceste activitati sportive si recreativ in grupuri vor fi interzise.
❗️La evenimente private (nunti, botezuri, mese festive) este permisa participarea a maxim 150 de persoane in spatii deschise sau participarea a maxim 100 de persoane in spatii inchise. La stabilirea numarului de persoane in exterior si/sau in interior nu sunt luate in calcul persoanele care au varsta mai mica de 16 ani. Se permite majorarea numarului maxim la 300 de persoane in interior si pana la capacitate maxima in exterior, doar pentru persoanele vaccinate, cu schema completa, persoanele care detin test negativ sau persoanele care se afla intr a 15 – a zi si a 180 – a zi ulterior trecerii prin boala. Daca toate persoanele sunt vaccinate cu schema completa si au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se permite organizarea de evenimente private (nunti, botezuri), cum ar fi, fara a selimita la acestea, in saloane, camine culturale, restaurante, baruri, cafenele, sali/corturi deevenimente, pana la capacitatea maxima a spatiului in interior. La depasirea unei incidente de 3/1000 de locuitori aceste activitati vor fi interzise.
❗️Organizarea de cursuri de instruire, workshop-uri pentru adulti, inclusiv pentru implementarea proiectelor finantate din fonduri europene si conferinte este permisa cu participarea a max. 150 de persoane in interior si 200 de persoane in exterior, cu respectarea masurilor de distantare si obligativitatea purtarii mastii de protectie.
❗️Organizarea si desfasurarea adunarilor publice, organizarea de mitinguri si demonstratii este permisa cu participarea unui numar maxim de 100 de persoane.
❗️Activitatea in baruri, cluburi si discoteci este permisa fara a depasi 70% din capacitatea maxima a spatiului, daca toate persoanele sunt vaccinate. La depasirea unei incidente de 3/1000 de locuitori aceste activitati vor fi interzise.
Activitatea operatorilor economici care administreaza sali de jocuri este permisa fara a depasi 70% din capacitatea maxima a spatiului, fiind permis accesul persoanelor vaccinate cu schema completa de vaccinare.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...