Selectați pagina

Prefectura Timiș anunță noi cazuri de infectare cu COVID – 19 în Dumbrăvița

Prefectura Timiș anunță noi cazuri de infectare cu COVID – 19 în Dumbrăvița
Publicitate

Duminică, 11 octombrie, pe raza județului, au intrat în carantină 141 de persoane, iar în izolare au intrat 155 de persoane, anunță Prefectura Timiș.

În ultimele 24 de ore, 52 de persoane au fost confirmate cu noul virus COVID – 19. Dintre acestea, șase persoane locuiesc în comuna Dumbrăvița. Restul cazurilor sunt din Timișoara – 29, Giroc-1, Pișchia – 4, Buzias – 3, Moșnița Nouă – 2, Jebel -1, Nițchidorf – 1, Foeni-1, Șandra -1, Sânmihaiu Român – 1, Urseni (Moșnița Nouă) –1, Izvin (Recaș)-1.

Numărul total de persoane internate confirmate COVID-19 a ajuns în această dimineață la 181. Potrivit Centrului Judetean de Conducere și Coordonare a Intervenţiei, rata de infectare la mia de locuitori, la nivelul județului , în acestă dimineață este de 1,50.

MTI

În ultimele 24 de ore, structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

Pentru siguranța proprie și a celor din jur, oamenii trebuie:

să respecte regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limiteze la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

să evite zonele aglomerate unde sunt expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

să respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități!

să poarte masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite!

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...