Selectați pagina

Primul Târg de Nuntă din 2020 are loc la Timișoara

Primul Târg de Nuntă din 2020 are loc la Timișoara
Publicitate

Eveniment dedicat viitorilor miri – Târgul de Nuntă by Dalisis – are loc în acest final de săptămână în perioada 10-12 ianuarie 2020, la Casa Tineretului din Timișoara. Începutul de an este un prilej perfect de a profita de noutățile și ofertele speciale pentru nunta mult visată, pregătite de zeci de firme expozante pentru cei care urmează să își unească destinele.

Spre încântarea viitoarelor mirese, colecțiile anului 2020 cu rochii spectaculoase semnate de branduri celebre vor fi la dispoziția lor, indiferent de stilul preferat: linii simple pentru mirese romantice sau rochii extravagante și ample, perfecte pentru prințesele moderne. Nici miri nu sunt mai prejos, își vor putea alege o ținută de ceremonie impecabilă, perfect accesorizată. Mai mult, toate dorințele viitorilor miri pot prinde contur, ei au posibilitatea de a-și organiza întreaga nuntă în doar câteva ore, la Casa Tineretului, unde firmele specializate în organizarea evenimentelor frumoase își expun pachetele atractive și oferă consultanță de specialitate, pe durata celor 3 zile ale târgului.

Cu o experiență vastă în domeniu, organizatorii târgului concentrează într-un singur loc serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Evenimentul poate fi vizitat după urmatorul program:
Vineri, 10 ianuarie: 12:00 – 20:00
Sâmbătă, 11 ianuarie: 10:00 – 20:00
Duminică, 12 ianuarie: 10:00 – 17:00

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...