Selectați pagina

RALLY-KART DUMBRĂVIȚA 2021 – Noua locație a adus un plus de siguranță, dar și spectaculozitate!

Publicitate

Tradiționalul Rally Kart Dumbrăvița s-a mutat într-o nouă locație, dar spectacolul nu a lipsit nici de această dată. Sâmbătă dimineața, în ciuda perioadei de concedii, zeci de piloți au venit în parcarea Sălii Polivalente pentru a lua parte la etapa a II-a din Campionatul de Automobilism & Karting Timiș 2021, în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ și a Comisiei de Automobilism și Karting Timiș.

Într-un final, la Clasa 3 a triumfat Darius Stepan cu un Opel GT, urmat de Tiberiu Florescu (Citroen DS3) și de experimentatul Sorin Mihoc (Renaul Clio), în timp ce dumbrăvițeanul Róbert Réti (Skoda Fabia VRS) a terminat locul 4.

La Clasa 2, campionul en-titre și căpitanul echipei CSC Dumbrăvița, Marius Giurisici (Honda Civic), a triumfat din nou, fiind urmat în clasament de colegul de echipă Gabriel Găman (Seat Ibiza) și de lugojeanul Alin Dobra (Peugeot 206).

A fost mare luptă și în cadrul Clasei 1, acolo unde dumbrăvițeanul Csaba Kovács (Citroen C2) a fost depășit de Claudiu Dănilă (Renault Megan), iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Felician Moldovan (Honda Civic).

În clasamentul feminin Elena Danciu a terminat pe locul 1, contribuind astfel la cele 10 puncte strânse de Lugoj Rally Team, însă CSC Dumbrăvița Rally Team a adunat 18 puncte în cursa de casă.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...