Selectați pagina

S-a definitivat programul comunității maghiare din cadrul Zilelor Dumbrăviței

S-a definitivat programul comunității maghiare din cadrul Zilelor Dumbrăviței
Publicitate

Așa cum am anunțat deja, în zilele de 10 și 11 septembrie se țin Zilele Dumbrăviței, un eveniment organizat de Primăria Dumbrăvița, Consiliul Local și Dumbrăvița TV. Ateliere, jocuri, sport, teatru și mâncăruri alese îi așteaptă pe dumbrăvițeni în Parcul Central din comună, iar pe scenă vor urca trupe sau cântăreți precum TAXI, Omul cu șobolani, White Mahala, Dragoș Moldovan, Remus Grosu, Csillag Pali și Keba Band.

Comunitatea maghiară a stabilit un program propriu, elaborat cu sprijinul Primăriei Dumbrăvița, a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) – filiala Dumbrăvița și a Asociației Maghiarilor din Dumbrăvița.

Așadar, programul va începe sâmbăta, de la ora 11, în Parcul Central, cu „Újszentes 130”, o expoziție inedită în aer liber cu fotografii vechi din satul care în acest an sărbătorește 130 de la înființare. De la ora 17 va urcă pe scenă trupa Sleepin Insomnia, iar de la 18, la Căminul Cultural, Trupa de Teatru de Amatori „Móka” din Valea lui Mihai va delecta publicul spectator cu piesa Admiralul.

Programul de duminică va fi la fel de bogat, astfel că de la ora 18 vor urca pe scenă Ansamblul de Dans „Gospdinele” din Dumbrăvița, Formația Pink din Otelec, Ansamblul Folcloric „Lármatüzek” din Timișoara, Emília Gúth (Banatski Dvor, Serbia), dar și Corul „Vârstnicilor” din Dumbrăvița. De la ora 19 începe Seara Maghiară în curtea Astur Gastro Bar de pe strada Franyó Zoltán.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...