Selectați pagina

S-a deschis Cofetăria Trandafirul în Dumbrăvița

S-a deschis Cofetăria Trandafirul în Dumbrăvița
Publicitate

Gurmanzii din Dumbrăvița se bucură astăzi de inaugurarea unei noi cofetării în comună. Începând cu ora 10:00, celebra cofetărie Trandafirul și-a deschis astăzi porțile și a oferit cetățenilor posibilitatea de a simți din nou gustul copilăriei în produsele tradiționale realizate din ingrediente naturale pentru toți iubitorii de dulce.
Pe lângă prăjituri de toate felurile, torturi, brioșe, dar și produse de patiserie, pofticioșii au ocazia să savureze și câte o cafea pe care o pot lua la pachet.

Cofetăria Trandafirul are o istorie lungă. Încă din 1899, cand 3 frați din familia Virágh, maeștri cofetari cu diplome obținute la Budapesta au deschis la Timișoara un atelier meșteșugăresc pentru produse dulci, sub numele de „Cofetăria Virágh”, locul în care a fost reinventată cea mai veche prăjitură din 1653, care poartă numele de „Linzer”.


Cofetăria se găsește pe strada Kós Károly, nr. 16, vizavi de Primăria Dumbrăvița (fostul magazin alimentar „Davidoff”) și este deschisă de luni-vineri între orele 7:30–20 și sâmbătă-duminică, între orele 9–21.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...