Selectați pagina

S-a deschis Târgul Mierii, la USAMVB Timișoara

S-a deschis Târgul Mierii, la USAMVB Timișoara
Publicitate

Asociaţia Crescătorilor de Albine Timiș, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, prin AGRO TM CAMPUS, a deschis joi, 28 iulie, Târgul Mierii, pe calea Aradului nr. 119.

La sfârșit de an apicol, timișorenii și nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor. Târgul este deschis până în data de 30 iulie.

Vizitatorii târgului au la alegere diferite sortimente de miere: salcâm, polifloră, tei, mană, zmeur, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

Cu această ocazie pot fi degustate diferite sortimente de miere, dar va fi și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul targului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele. Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.

Totodată , de la ora 10.30, a fost deschisă si o secţiune de comunicări pe teme de apiterapie și produse apicole susținute de: Dr. Roxana SPULBER de la I.C.D.A. București. Iar pe patologie apicolă Prof. univ. dr. Narcisa MEDERLE de la USAMVBT.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...