Selectați pagina

Se schimbă scenariul pentru anumite instituții de învățământ din județul Timiș

Se schimbă scenariul pentru anumite instituții de învățământ din județul Timiș
Publicitate

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județul Timiș.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere hotărârile Consiliilor de Administrație ale Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara și Școlii Gimnaziale Pișchia – emise cu avizul  Direcției de Sănătate Publică Timiș. Decizile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul școlilor, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2.

Art1. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile.

Art. 2. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Școala Gimnazială Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia, cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile.

Art.3. Se aprobă trecerea pe scenariul 2, (scenariul galben, hybrid learning) a Școlii Gimnaziale Parța, începând cu data de 22 septembrie 2020.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...