Selectați pagina

Se votează bugetul județului – În ce stadiu se află proiectul de lărgire la 4 benzi a DJ 691 Dumbrăvița-Giarmata

Se votează bugetul județului – În ce stadiu se află proiectul de lărgire la 4 benzi a DJ 691 Dumbrăvița-Giarmata
Publicitate

Consiliul Judeţean Timiş a fost convocat pentru o şedinţă extraordinară în data de 12 februarie, ora 10:00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ. Printre altele, pe ordinea de zi se numără și proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al Judeţului Timiş pe anul 2020 și estimările pentru anii 2021-2023.

Sume importante din buget sunt alocate investițiilor în infrastructură, astfel că 170 de milioane de lei vor fi cheltuiți pentru lărgirea la 4 benzi a Drumului Județean 691 pe tronsonul Timișoara-Dumbrăvița-Giarmata, dar și pentru lărgirea șoselei Timișoara-Moșnița Nouă, realizarea drumului Aeroportul Internațional „Traian Vuia”-Centură, etc.
DumbrăvițaTV.ro a obținut o declarație în exclusivitate de la președintele CJT, Călin Dobra, privind proiectul lărgirii la 4 benzi a DJ 691, prin Dumbrăvița. „La momentul acesta așteptăm recepționarea proiectului din partea proiectanților. Sper ca în luna martie să putem transmite proiectul cu avizele aferente ADR-ului pentru avizare. În momentul în care primim aprobarea din partea Agenției de Dezvoltare Regionale vom putea emite ordinul de începere a lucrărilor efective pe primul tronson, Centură-Autostradă” – a declarat Călin Dobra, președintele CJT.

dumbravitatv.ro
foto: C. Duma

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...