Selectați pagina

Siguranță sporită, pe străzile din Dumbrăvița!

Siguranță sporită, pe străzile din Dumbrăvița!
Publicitate

Dumbrăvițenii au un motiv de bucurie, deoarece siguranța de pe străzile comunei va fi îmbunătățită, prin achiziționarea de către Primăria Dumbrăvița a unui nou sistem de supraveghere video, pe lângă cel existent deja.

Zilele trecute, primarul Dumbrăviței, Victor Malac a semnat contractul pentru realizarea a încă unui sistem de supraveghere video pe raza comunei.

Valoarea contractului este de 371.396,47 lei și reprezintă fonduri europene nerambursabile acordate de către Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

În cadrul acestui contract se vor achiziționa și monta pe stâlpi, 55 de camere de supraveghere video tip Speed-Dome și 7 camere video LPR de recunoaștere a numerelor auto, în vederea păstrării ordinii publice, a creșterii siguranței cetățenilor, prevenirea actelor de violență, furt, vandalism și alte acțiuni antisociale dar și pentru monitorizarea traficului rutier. Contractul are o valabilitate de 2 ani.

În acest moment comuna Dumbrăvița este supravegheată 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, cu 36 de camere video, amplasate în zona centrală care monitorizează, printre altele, Parcul Central, Sala Polivalentă și Școala Gimnazială.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...