Selectați pagina

STPT promite Wi-Fi gratuit în mijloacele de transport public local

STPT promite Wi-Fi gratuit în mijloacele de transport public local
Publicitate

Utilizatorii mijloacelor de transport public local din Timișoara beneficiază de Internet Wi-Fi gratuit, începând cu data de 17 septembrie 2020, anunță într-un comunicat de presă Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).

Pentru început, au fost montate dispozitive Wireless pe 54 de tramvaie și 44 de troleibuze, iar după 30 septembrie vor fi instalate restul echipamentelor pentru autobuze și vaporașe.

Mijloacele de transport în comun în care Internetul este gratuit au stickere lipite pe ușile de acces, cu mesajul Wi-Fi GRATUIT.

Operațiunea de conectare la servicul de Internet gratuit în mijloacele de transport în comun nu este dificilă. Orice deținător de smartphone trebuie să aibă Wi-Fi-ul dispozitivului pornit, să caute rețeaua denumită STPT și să dea <accept>, pentru a beneficia de Internet Wi-Fi gratuit.

Internetul pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara face parte din planul Primăriei Timișoara de a transforma localitatea noastră într-un oraș smart. Servicul de Internet a fost achiziționat de la RCS-RDS. se mai arată în comunicatul de presă.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...