Selectați pagina

Teatrul Național Timișoara prezintă spectacolul „POVESTEA ACELOR OAMENI CARE ÎNTR-O SEARĂ S-AU ADUNAT ÎN JURUL UNEI MESE”

Teatrul Național Timișoara prezintă spectacolul „POVESTEA ACELOR OAMENI CARE ÎNTR-O SEARĂ S-AU ADUNAT ÎN JURUL UNEI MESE”
Publicitate

Același titlu, o nouă poveste: vineri, 21 mai, de la ora 19, spectacolul POVESTEA ACELOR OAMENI CARE ÎNTR-O SEARĂ S-AU ADUNAT ÎN JURUL UNEI MESE vine, cu bucurie și multă emoție, la prima sa întâlnire directă cu publicul, după aproape jumătate de an de la premiera on-line (5 decembrie 2020). Spectacolul, semnat de autorul și regizorul Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat la actualitatea epidemiologică, spectacolul fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la Sala 2, Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese începe o viață nouă, alături de spectatorii săi.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Național Timișoara și finanțat de Primăria  Municipiului Timișoara.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2). Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...