Selectați pagina

Terenurile de padel din Dumbrăvița sunt din ce în ce mai solicitate! Competiția care ne pune pe harta Europei

Terenurile de padel din Dumbrăvița sunt din ce în ce mai solicitate! Competiția care ne pune pe harta Europei
Publicitate

După un debut puternic, în a treia etapă a Ligii Cluburilor de Padel, care va avea loc la finele săptămânii în curs, în comuna de pe Behela ajung cele bune și premiate echipe de padel din România, Republica Moldova și Serbia. Campionii se întâlnesc la Dumbrăvița pentru o competiție plină de adrenalină. Cu această ocazie anunțăm și înființarea Federației de Padel – se arată în comunicatul de presă remis astăzi.

Etapa a treia a Ligii Cluburilor de Padel va avea loc între 25 și 27 martie, în organizarea Asociației Club Sportiv Padel Timișoara. (Precedenta etapă s-a finalizat în weekend-ul trecut la Zărnești, județul Brașov, acolo unde finala a ajuns să fie disputată între cele două echipe de jucători de padel din Timișoara care au mers în deplasare.)

Pentru competiția din weekendul ce urmează, și-au anunțat participarea cei mai buni sportivi din țara noastră, dar și campionii Republicii Moldova la padel, precum și sportivi premiați din Serbia, peste 20 de echipe în total.

Meciurile se vor desfășura pe cele trei terenuri de la Padel Center Timișoara, vineri, sâmbătă și duminică, 25 – 27 martie, începând cu ora 17, în prima zi, iar în celelalte două, începând cu ora 9. Se joacă în sistem eliminatoriu, pe trei niveluri de de performanță, două de profesioniști și unul de amatori. Finalele, pe toate cele trei niveluri, se vor disputa duminică.

Baza sportivă deține și primul teren omologat Wold Padel Tour, care poartă marca Padel Galis, nr.1 mondial în producerea de terenuri profesioniste de padel.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...