Selectați pagina

Tragedie în fotbalul dumbrăvițean! Jucătorul a fost implicat într-un accident rutier

Tragedie în fotbalul dumbrăvițean! Jucătorul a fost implicat într-un accident rutier
Publicitate

Marijan Maric, fundașul Ripensiei Timișoara, împrumutat în acest sezon la CSC Dumbrăvița, a murit astăzi în urma unui accident rutier din Serbia. Din primele informații, se pare că mașina în care se afla și fotbalistul de 19 ani s-a izbit de un cap de pod, apoi a căzut în pârâu.

„ADIO, MARIJAN MARIC! Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia. În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării.„Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, mărturisește antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te aibă în pază, Marijan!” – a transmis CSC Dumbrăvița, într-o postare pe o rețea socială.


„Nu ne găsim cuvintele…Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație.În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe!Odihnește-te în pace, drag prieten!” – au scris cei de la Ripecia Timișoara, pe o rețea socială.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...