Selectați pagina

Turneu caritabil la Player Sport Dumbravita – Banii merg spre o familie cu doi copii încadrați în grad de handicap grav

Turneu caritabil la Player Sport Dumbravita – Banii merg spre o familie cu doi copii încadrați în grad de handicap grav
Publicitate

Duminica, în data de 12 noiembrie 2023, începând cu ora 9,30, va avea loc un turneu de mini-fotbal, la baza Player Sport Dumbrăvița de pe strada Arinului. Football Stars Dumbrăvița, inițiatorii evenimentului, doresc sa ajute o familie cu doi copii încadrați în grad de handicap grav, cu condiții precare de locuit, fără curent și apă potabilă.

Deși mama are, de asemenea, probleme de sănătate încă de la naștere, face tot ce îi stă în putință să le asigure copiilor ei cele necesare, să fie curați și nu-i piardă. Al treilea copil este o fată majoră singură care, pentru a-și crește copiii, face parte din proiectul #adoptaomamasingura (proiect coordonat de Miclea Alina Elena, prin grupul Look Inside Donații Timișoara). Ea este singura ar putea aduce venit, dar fiind nevoită să ducă/aducă copii la/de la școală nu reușește să găsească un loc de muncă – ne-au mărturisit cei de la Football Stars Dumbrăvița.

Din banii strânși în cadrul turneului se vor cumpăra în primul rand lemne de foc pentru familia Mureșan. Toate donațiile merg către aceasta cauza, astfel ca banii se vor strânge doar fizic, cash. Cei care vor sa doneze pot sa o facă duminica sau sa contacteze organizatorii la numerele de telefon 0727696367/0755071985.

Detalii suplimentare găsiți pe facebook.com/F00tballStars

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...