Selectați pagina

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA își așteaptă candidații în 9 centre de admitere

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA își așteaptă candidații în 9 centre de admitere
Publicitate

UNIVERSITATEA DE ȘTIINTELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA este o universitate de prestigiu compusă din 6 facultăți, 33 programe de studiu de licență, dintre care 4 programe IFR și 33 programe de studiu de master, specializări de mare viitor cu cerere pe piața forței de muncă. Absolvenții de liceu fără examen de bacalaureat se pot înscrie la una din cele 3 specializări ale Colegiului Terțiar Nonuniversitar USVT.

USVT este o universitate internațională și antreprenorială care oferă posibilitatea studenților să se dezvolte personal și profesional, cu o viață studențească dinamică prin prisma activităților derulate de cluburile și organizațiile studențești, dar și cu o infrastructură modernă și complexă având un campus universitar integrat. Toate acestea dau o notă aparte acestei universități.

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA organizează concurs de admitere pe bază de dosar în perioada 8-24 iulie 2024, detalii în centrul de admitere Calea Aradului, nr.119 (www.usvt.ro ) și în cele 8 centre ( Drobeta Turnu-Severin, Reșița, Horezu, Pecica, Deva, Târgu-Jiu, Moldova-Nouă, Nădlag).

ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ, REUȘIM ÎMPREUNĂ!

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...