VIDEO: Acțiune de ecologizare la Lacul din Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 1st August 2020

Sâmbătă 1 august, în Zona Lacului din Dumbrăvița a avut loc o amplă acțiune de curățenie și ecologizare la care au participat peste 50 de voluntari.

Evenimentul a fost organizat, prin colaborarea echipelor conduse de Liliana Laichici, manager al Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș și Delia Sescu Barbu, directoarea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, SC RETIM SA și Primăria Comunei Dumbrăvița.

Printre voluntarii participanți la acțiunea de ecologizare s-au numărat și artiști consacrați ai muzicii populare din Banat, precum Carmen Popovici, Liliana Laichici, Felicia Stoian și mulți alții. De asemenea, la eveniment au fost prezenți și dansatorii de la Ansamblul Profesionist Banatul, împreună cu Victor Malac, primarul Dumbrăviței și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

La final, în jurul orei 11.30, sacii plini cu deșeuri colectate din jurul Lacului Dumbrăvița, au fost ridicați de către cei de la RETIM.