Selectați pagina

VIDEO: Chef Loredan Radosav aduce gustul desăvârșit al preparatelor italienești, în Dumbrăvița

Publicitate

Dumbrăvița devine din ce în ce mai bogată pe zi ce trece. Nu doar datorită faptului că prin ea circulă și se stabilesc noi oameni care mai de care mai înstăriți, ci și grație localurilor calitative care se deschid tot mai des în comuna noastră.

Cucina LOMA, noul restaurant deschis în Dumbrăvița la începutul acestei luni aduce un plus valoare peisajului gastronomic din comună. Are specific italienesc, iar ingredientele folosite în bucătărie sunt de cea mai bună calitate, aduse chiar din Italia.

Faimoasele paste Barilla Emiliane, prosciutto crudo – Mattonella, pancetta arrotolata sau salamul Ventricina Piccante – sunt doar câteva dintre ingredientele folosite în bucătăria italiană instalată în comună.

Școlit în regiunea Liguria din peninsulă, chef Loredan Radosav ne-a arătat cum se prepară în stil italienesc tagliatellele cu creveți și midii, dar și pizza casei, denumită – Pizza Loma -. Preparatele nu numai că arată irezistibil, însă gustul lor este un deliciu pentru papilele gustative.

Până la deschiderea terasei din fața restaurantului, bunătățile din bucătăria Loma se pot comanda la domiciliu. Pe lângă deschiderea terasei, se are în plan și amenajarea unui rotisor profesional de mari dimensiuni, la care se vor prepara diferite cărnuri pentru  connaisseuri, iar patronii ne-au asigurat că surprizele nu se opresc aici..

De Dragobete, dar și pentru sfârșitul săptămânii, Cucina LOMA a pregătit o ofertă specială. Pentru mai multe detalii, puteți urmări pagina oficială de facebook a restaurantului – CUCINA LOMA.

Cucina se află pe strada Ardeal, nr. 1A, colț cu Conac și este deschis de luni – duminică, între orele 12,00 – 21,00. Pentru comenzi la domiciliu, doritorii pot comanda la următoarele numere de telefon: 0771 673 992 sau 0771 673 919.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...