Selectați pagina

VIDEO: Coronavirus – Serviciul de Ajutor Maltez în România a ajutat peste 100 de mii de persoane

Publicitate

Serviciul de Ajutor Maltez – Filiala Timișoara ajută an de an între 20 și 30 de mii de persoane, însă din cauza pandemiei cu COVID-19 această cifră s-a triplat în doar șase luni.

Sediul de pe strada Gheorghe Barițiu din Timișoara a fost vizitat la începutul săptămânii de conducerea centrală a Serviciului de Ajutor Maltez în România, de Ferenc Tischler, secretarul general al organizatiei și de Anca Simu, locțiitorul secretarului general.

Consiliul Director al SAMR a decis ca după Starea de Urgență filialele și sucursalele din teritoriu să fie vizitate de către conducere în semn de mulțumire pentru activitatea fără intrerupere din pandemia cu coronavirus.

În cadrul conferinței de presă Ferenc Tischler a confirmat susținerea și în perioada următoare a muncii depuse pentru ca programele sociale ale filialei, căminul pentru persoane vârstnice, cantina socială și ingrijirea la domiciliu să se desfășoare în condiții optime. Beneficiarii acestor servicii sunt peste 170 de persoane nevoiașe de care se ocupa cu dăruire cei 33 de angajați ai filialei.

Instituțiile centrale și locale, firme, organizații dar și persoane fizice au sprijinit cu diferite donații și sponzarizări, astfel ca activitatea Serviciului de Ajutor Maltez din Timișoara să se desfășoare în condiții optime.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...