Selectați pagina

VIDEO: Cum s-a născut înghețată artizanală Natural JOY, un nou brand din Dumbrăvița!

Publicitate

Chiar dacă magazinele sunt pline cu fel de fel de deserturi înghețate, cu sau fără lapte, ou, sau aditivi, doi tineri din comuna Dumbrăvița s-au gândit că este loc de un produs handmade, așa s-a născut înghețata de casă Natural JOY.

Povestea a început în primăvara anului 2020, atunci când cei mai mulți dintre noi am stat în „lock down”, dar Alina și Andreas Harnisfeger ambii absolvenți ai Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, au pus bazele laboratorului de înghețată din Dumbrăvița, care folosește doar ingrediente 100% naturale, doar cu lapte UHT, dar fără aditivi, ou sau gluten.

Rețeta s-a născut din pasiune pentru înghețată, astfel au fost peste 200 de încercări până s-a ajuns la varianta finală, cu gust unic. Desigur, producția înghețatei handmade a început cu clasicele vanilie și ciocolată, apoi a urmat, lime cu mentă, stracciatella, zmeură, căpșuni, fructe de pădure, cocos, banane și cocos, alune de pădure, dulce de leche, fistic și mai nou caramel sărat, sortimente fără zahăr sau chiar și înghețată vegană.

Dacă v-am făcut curioși de produsele Natural JOY din Dumbrăvița îi găsiți pe facebook sau instagram – https://www.facebook.com/NATURAL.JOY.inghetata.de.casa/ sau în fiecare vineri la Piața Volantă din Dumbrăvița (strada Kos Karoly colț cu Silavana). Familia de tehnologi livrează profesionist, cu o autoutilitară frigorifică, de luni până sâmbătă în Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata Vii, Giroc, Chișoda, Moșnița Nouă, Urseni.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...