Selectați pagina

VIDEO: Mirela Retegan, în vizită la Dumbrăvița pentru campania „Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule”

Publicitate

Weekend-ul acesta, în data de 8 mai, Dumbrăvița a fost gazda unui eveniment caritabil. Mirela Retegan, de la faimoasa „Gașca Zurli” a fost prezentă în comuna noastră și a gătit alături de Andreas Suciu, cel care și-a construit mica afacere „La Ceaune„. Scopul acestui gest a fost strângerea de fonduri pentru copii bolnavi de cancer. Campania se numește „Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule„, proiect inițiat de către Mirela Retegan. Așadar, 20% din tot ceea ce s-a vândut sâmbătă La Ceaune va fi direcționat către acest proiect, iar toți banii adunați pentru campanie vor ajunge la mai multe spitalele de oncopediatrie din țară.

Mirela Retegan a fost foarte încântată de implicarea dumbrăvițenilor în acest proiect, dar și de tot ceea ce a văzut în frumoasa Dumbrăvița, de aceea, aceasta își dorește să se întoarcă cât de curând împreună cu Gașca Zurli pentru a oferi spectacole și multe surprize copiilor dumbrăvițeni.

Toți cei care doresc să contribuie la campania „Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule” și să ajute micuții bolnavi de cancer, o pot face accesând link-ul: https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=19551&fbclid=IwAR2Yk2oCH33TF1s7jsbVAuQ-XjMw9hWvHBo5jTPkrTydUsxTz1CE6esdVPM

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...