Selectați pagina

VIDEO: Raluca Ungureanu ne oferă ultimele detalii despre Târgul de Turism VACANȚA din Timișoara

Publicitate

Raluca Ungureanu, președintele Asociaței Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) – Regiunea Vest ne-a oferit ultimele de detalii despre Târgul de Turism VACANȚA din Timișoara.

Zeci de agenții de turism își prezintă pachetele de vacanță și ofertele promoționale în cadrul celei de-a șaptea ediții a Târgului de Turism Vacanța Timișoara, care va avea loc în perioada 28 februarie – 1 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAfT).

Devenit deja o tradiție, cel mai mare târg de turism din vestul țării îi așteaptă pe timișoreni cu prezentări de destinații atractive în țară sau în străinătate, pe care le pot explora în 2020, și cu informații prețioase pentru petrecerea timpului liber. Agențiile de turism pun la dispoziția vizitatorilor pachete complexe de vacanță la prețuri reduse cu până la 30%, oferte valabile pe întreaga perioadă a târgului.

Anul trecut, târgul a fost vizitat de mai bine de 6.000 de iubitori de călătorii, dornici să își rezerve din timp vacanța de vis. Una dintre noutățile de anul acesta este Puglia, potrivit reprezentanților Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din vestul României.

Cei care sunt deja cu gândul la vacanță vor găsi, în cadrul Târgului de Turism Vacanța – Timișoara și pachete cu oferte interesante pentru croaziere și petrecerea timpului liber pe litoral sau la munte, în stațiuni balneare.

Târgul va putea fi vizitat în intervalul orar 10:00 – 19:00, în toate cele trei zile. Intrarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în colaborare cu agenția de publicitate Atu Advertising.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...