Selectați pagina

VIDEO: Ultimele detalii despre Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a

VIDEO: Ultimele detalii despre Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a
Publicitate

Elevii claselor a VIII-a se pregătesc să susțină Examenul de Evaluare Națională în decursul lunii iunie. Directorul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, Adrian Nicola ne dă ultimele detalii despre cum se vor desfășura lucurile în luna următoare:

Totodată, Evaluarea Națională va fi organizată anul acesta, în premieră, în doua sesiuni. Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că elevii de clasa a VIII-a care nu vor putea să participe la examen, din motive medicale, se pot inscrie la o sesiune specială, care incepe din 29 iunie.

Admiterea la liceu se va organiza anul acesta numai pentru elevii care au medii de minimum 5, la Evaluarea Națională 2020 și la absolvirea gimnaziului, a stabilit Ministerul Educației. Înscrierile la liceu, prin completarea de către elevi a opțiunilor în fișele de înscriere, se vor desfășura în perioada 2 – 6 iulie 2020, iar prima repartizare computerizată la liceu va avea loc pe 10 iulie 2020. O altă noutate pe care a aduce metodologia, anul acesta, este organizarea a două etape de repartizare la liceu.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...