Selectați pagina

VIDEO&FOTO: Comunitatea Dumbrăvițeană face curățenie în comună

VIDEO&FOTO: Comunitatea Dumbrăvițeană face curățenie în comună
Publicitate

O nouă acțiune civică de curățenie, organizată de Comunitatea locuitorilor din Dumbrăvița,( str.Nicolae Bălcescu – Gramma) a avut loc duminică 12 ianuarie.

 În ciuda frigului de afară și a ceții dense, evenimentul denumit de organizatori” CURĂȚENIE ÎN CARTIER”, a adunat la un loc peste 20 de dumbrăvițeni harnici care au adunat zeci de saci de deșeuri aruncate pe marginea străzilor sau în șanțuri. Astfel că într-un timp relativ scurt, în intervalul orar 10:00-11:30, voluntarii au adunat o cantitate însemnată de sticle din plastic, doze de energizante, de bere și tot felul de deșeuri textile și din plastic.

Curățenia s-a făcut pe următoarele străzi: N. Bălcescu, Gramma, Perlei, Coral, O. Goga, A. Endre, Piatra Craiului, Ponor, Danaide, Crinului, Th. Aman, Creației, Silvana  și Cedrului.

Cei care au făcut curățenie s-au mobilizat cu ajutorul grupurilor de pe rețelele sociale, și s-au organizat eficient și exemplar.

Organizatorii au declarat pentru DumbrăvițaTv.ro că doresc ca astfel de acțiuni civice de curățenie, să fie organizate lunar în diferite cartiere din Dumbrăvița, astfel fiind posibilă angrenarea cât mai multor dumbrăvițeni care vor să contribuie la salubrizarea comunei.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...