Selectați pagina

Votează și tu! – Câte voturi a strâns până acum Proiectul „Pistă de biciclete Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata”

Votează și tu! – Câte voturi a strâns până acum Proiectul „Pistă de biciclete Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata”
Publicitate

Au mai rămas doar câteva zile în care se mai poate vota proiectul „Pistă de biciclete Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata” în Bugetarea Participativă, lansată de Consiliul Judeţean Timiş. Pentru ca pista de la liziera pădurii să fie realizată, este necesar ca dumbrăvițenii și timișorenii să voteze în număr cât mai mare la următorul link: http://bugetareparticipativa.cjtimis.ro/proiect.php?pId=12

Descrierea proiectului: Transportul velo este o componentă importantă a programului de mobilitate din zona metropolitană Timișoara. Proiectul propune realizarea unei piste de biciclete la liziera Pădurii Verzi, care să facă legătura, pe un traseu complet separat de DJ, între Timișoara, Dumbrăvița și Giarmata, inclusiv zona industrială. Dincolo de Giarmata, traseul ar putea continua spre Ianova, Bencec sau Pișchia, sau ar putea face legatura cu Giarmata Vii, Ghiroda și Calea Lugojului.

Întrucât proiectul este mai amplu și nu poate fi realizat într-un singur an, se propune realizarea etapizată. În 2021 ar trebui realizat un prim tronson, cu o lungime de 3,2 km, între strada Constructorilor și Lacul de acumulare din Dumbrăvița. Terenul de la lizieră aparține UAT Dumbrăvița și din acest motiv propunem un parteneriat pentru realizarea proiectului.

Buget total: 500,000 lei

Cele mai votate proiecte de pe site-ul Consiliului Județean Timiș vor fi implementate începând cu luna iulie a anului 2021.

Până acum, s-au strâns 2119 voturi pentru proiectul „Pistă de biciclete Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata”.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...