Selectați pagina

Yard Boutique Dumbrăvița revine cu un program extins – Ce spune organizatoarea Riana Marițescu – VIDEO

Yard Boutique Dumbrăvița revine cu un program extins – Ce spune organizatoarea Riana Marițescu – VIDEO
Publicitate

Sâmbătă, 5 noiembrie, între ora 10:00 și 19:00 ne așteaptă a doua ediție de Yard Boutique. După succesul din 1 octombrie, evenimentul dedicat vânzării produselor de sezon revine cu un program mult mai stufos.
Iată ultimele detalii oferite de Riana Marițescu:

În Casa de Cultură din Dumbrăvița (intrare dinspre strada Creației) programul va începe la 10:30 cu Adina Moldovan, cea care va susține un seminar pentru părinți: Conectare prin joc. De ce și cum să ne jucăm cu copii noștri, iar în paralel cei de la Yoggi Kindergarten organizează atelierul de pictură Peisajul unui vis de toamnă. După-amiază, de la ora 15, cei mici se pot bucura de un atelier de robotică, apoi de un atelier de dans modern pentru cei între 5 și 9 ani. Programul evenimentelor conexe se va încheia cu o proiecție de film pentru copii.

Organizatorii vor pregăti 18 standuri cu articole vestimentare noi și second-hand, haine/jucării pentru copii, cărți, obiecte handmade. În premieră la Yard Boutique va fi și un Colț Gastronomic cu cafea, clătite și langoși, dar și o expoziție de produse optice pentru copii (microscoape, binocluri, telescoape, etc) cu sprijinul celor de la SPY SHOP

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...