Selectați pagina

A reînceput programul ”Educația la fermă”

Publicitate

La Stațiunea Tinerilor Naturaliști din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara a reînceput programul ”Educația la fermă”.

Prin intermediul activităților specifice, se creează resurse pentru a ajuta cadrele didactice din învățământul preuniversitar, să le ofere elevilor experiențe de învățare calitative despre proveniența hranei și despre viața la țară, în general.

Activitățile desfășurate la Stațiunea Tinerilor Naturaliști, din cadrul USAMVB Timișoara, se adresează și profesorilor de biologie, care au oportunitatea de a-și desfășura orele practice în incinta Stațiunii Tinerilor Naturaliști, coroborându-le cu informațiile teoretice pe care le predau la școală. În schimb, cei mici au posibilitatea de a vizita lacul cu nuferi, parcul dendrologic, țarcurile cu animale domestice, iazurile cu pești și fauna de baltă, serele de legume și flori sau culturile din câmp.

Programul se desfășoară cu o echipă de cadre didactice din cadrul USAMVB Timișoara – din care au luat parte Conf. Dr. Dana Poșta, Lector Dr. Narcisa Crista, șef. lucrări Silvia Prunar, echipa fiind coordonată de lector Dr. Psiholog Mirela Samfira.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...