Selectați pagina

COVID-19: Un nou caz de infectare în Dumbrăvița

COVID-19: Un nou caz de infectare în Dumbrăvița
Publicitate

În cursul zilei de luni, 14 septembrie, pe raza județului Timiș au fost carantinate 32 de persoane și au intrat în izolare trei, anunță Prefectura Timiș.

În ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 32 de persoane infectate cu virusul COVID-19. Cele 32 de persoane sunt din Timișoara – 12, Lugoj -3, Lenauheim – 3, Ghiroda – 2, Ohaba – Forgaci (Boldur) -2, Begheiu Mic (Făget) – 1, Jdioara (Criciova) – 1, Sânnicolau Mare – 1, Denta – 1, Voiteg – 1, Iohanesfeld (Otelec)-1, Moșnița Nouă – 1, Dumbrăvița – 1, Gătaia – 1, Tapia (Lugoj)-1. Rata de infectare la mia de locuitori este 0,44.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

Pentru siguranța proprie și a celor din jur, oamenii trebuie să:

respecte regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limiteze la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

evite zonele aglomerate unde sunt expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități!

poarte masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite!

Sursă foto: romaniajournal.ro; mediastandard.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...