Selectați pagina

Aproximativ o sută de migranţi au încercat să intre cu forţa din Serbia în Ungaria

Aproximativ o sută de migranţi au încercat să intre cu forţa din Serbia în Ungaria
Publicitate

În zorii zilei de miercuri, aproximativ o sută de migranţi au încercat să intre cu forţa din Serbia în Ungaria, în apropiere de Röszke, încercarea lor fiind împiedicată de poliţişti şi de militari.

Potrivit comunicatului de pe pagina de internet a poliţiei ungare, Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Csongrád-Csanád a realizat şi o filmare despre cele întâmplate. Poliţia a informat că pe partea dinspre Serbia a graniţei, într-o pădure mică din apropiere de Röszke s-au adunat aproximativ o sută de migranţi. Poliţia a localizat grupul cu ajutorul camerelor de termoviziune, la scurt timp după miezul nopţii.

Migranţii au încercat să intre ilegal în Ungaria, în mai multe puncte ale frontierei în acelaşi timp. Au devenit violenţi odată cu întâlnirea personalului în uniformă care apărau graniţa, au aruncat în aceştia cu pietre, iar câţiva dintre ei au avut un comportament vulgar. Vreo treizeci dintre ei au urcat pe gardul de la frontieră pentru a încerca să ajungă pe teritoriul Ungariei. Poliţia şi militarii de serviciu au reuşit să împiedice fiecare dintre tentativele de trecere ilegală a frontierei, se precizează în comunicat.

MTI

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...